Ho més nou

Espai solidari

La infància és un dels colectius més vulnerables en el context socioeconòmic actual.

Per això esdevé necessària l'acció humanitària, per atendre les creixents neccesitats del nens i nenes de tot el món, en salut, nutrició, habitatge, explotació laboral, etc.

I també en educació. L'educació és un dret essencial de totes les persones. Tothom ha de tenir accés a una educació de qualitat, amb professionals i mitjans al seu abast suficients, tant a l'escola com a casa, per prevenir el fracàs escolar, l'absentisme i l'abandó prematur, i per afavorir i millorar el seu rendiment escolar.

Matifutbol ja fa un temps que està difonent certs coneixements de matemàtiques, fent-los més amables pels estudiants i pel públic en general, posant certs problemes i paradoxes en un context diferent a l'habitual, concretament al món del futbol, amb l'objectiu d'atreure l'atenció de qui ens visita sobre aquesta apassionant ciència.

Matifutbol vol donar un pas més en el suport a l'àmbit educatiu, en aquest cas col·laborant amb l’ONG Save the Children, posant a la vostra disposició una sèrie d'articles amb el nostre logo i amb el nostre homo mathematicus. Els  beneficis obtinguts per la venda d'aquests productes aniran íntegrament a favor d'aquesta organització, que us presentem a continuació.

Save the Children (Protegiu els nens) és una organització fundada el 1919 per Eglantyne Jebb, amb l’objectiu inicial d'ajudar els milions de nens refugiats i desplaçats després de la Primera Guerra Mundial.

Eglantyne va col·laborar posteriorment en la primera Declaració dels Drets de l'Infant, antecedent de l'actual Convenció sobre els Drets del Nen, ratificada per les Nacions Unides el 1989. Actualment és organisme consultor del Consell Econòmic i Social de les Nacions Unides.

Aquesta organització ha rebut nombrosos premis i distincions, entre les que destaca el Premi Príncep d'Asturies de la Concòrdia de 1994.

Es tracta d'una organització sense ànim de lucre, plural i independent des del punt de vista polític o religiós, amb seu central a Londres.

Està present en més de 120 països als què hi desenvolupa programes d'ajut als nens relacionats amb l'educació, salut, nutricióatenció d'emergències, violència, reunificación dels nens amb les seves famílies després de catàstrofes i guerres, explotació laboral infantil, VIH / SIDA, entre d'altres.

Pots visitar la seva pàgina web: http://www.savethechildren.es/

Us animo a col·laborarcomprant els productes de Matifutbol que pots veure a continuació. Els infants de tot el món us ho agrairan.


Regala articles de Matifutbol en Zazzle
A més, pots personalitzar-los per a qualsevulla persona o ocasió especial.
I si vols algun diseny exclusiu, pots demanar-nos-lo per email

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...